КВІ
Середа
24
05:28

У Бердичеві поліція вилучила наркотики з автомобіля

​Увечері 24 жовтня поліцейські зупинили на центральній вулиці міста легковик, водій якого порушив Правила дорожнього руху. Як з’ясувалось, в транспортному засобі зберігався шприц з темною рідиною, за попередніми даними – наркотичним засобом.

Близько 21.00 працівники Бердичівського відділу поліції зупинили на площі Соборній автомобіль «Daewoo Lanos» за порушення водієм правил дорожнього руху. За кермом перебував 23-річний місцевий житель. У салоні також знаходились двоє пасажирів – 30-річний житель району та 31-річний бердичівлянин.


Під час поверхневого огляду поліцейські виявили у салоні шприц, заповнений темною рідиною. Працівники слідчо-оперативної групи поліції вилучили виявлене та направили на експертне дослідження.


Нині триває подальше з’ясування обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.


За вчинення подібного правопорушення передбачено штраф або виправні роботи на строк до 2 років, або піврічний арешт, або обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору