КВІ
Четвер
25
06:36

​У Бердичеві розшукали чоловіка, причетного до крадіжки чужого майна

27-річний місцевий житель обікрав бердичівлянина, винісши з його квартири та гаража цінні речі. Розпочато досудове розслідування.

5 серпня до Бердичівського районного відділу поліції звернувся 28-річний чоловік із повідомленням про крадіжку з квартири та гаражного приміщення. Під час спілкування із заявником працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що хтось потрапив в оселю, поки чоловіка не було вдома. Для цього непроханий гість через віджим та розбиття пластикового вікна зумів потрапити усередину квартири, а на гаражі пошкодив ролети. Після його відвідин господар не знайшов побутової техніки, двоколісного велосипеда, мобільного телефону та електроінструментів.


Працівники карного розшуку встановили, що до крадіжки причетний раніше судимий за майнові злочини місцевий житель. У скоєному чоловік зізнався та розповів, що до чужого домоволодіння навідувався чотири дні підряд. Частину речей він встиг продати, а решту поліцейські вилучили.


Наразі триває досудове розслідування, розпочате за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, у рамках якого правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до аналогічних злочинів, які були вчинені на території Бердичівщини. Також відомо, що нині він є обвинуваченим і по інших правопорушеннях.


За чинним законодавством такі протиправні дії караються ув’язненням на строк від 3 до 6 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору