БЕР
Четвер
28
21:17

​У Бердичеві слідчі оголосили водію про підозру у ДТП з постраждалими

25 травня поліцейські Бердичівського райвідділу оголосили про підозру чоловіку, який місяць тому у с. Малосілках вчинив дорожньо-транспортну пригоду. Унаслідок перекидання автівки, окрім керманича, травмувалися і троє його пасажирів. Слідство триває.

Як встановили правоохоронці у ході досудового розслідування, удень 27 квітня 61-річний бердичівлянин, керуючи автомобілем ЗАЗ «Сенс» і рухаючись в напрямку м. Бердичева, на заокругленій ділянці дороги не вибрав безпечної швидкості руху та виїхав за межі проїзної частини. Транспортний засіб перекинувся. Травми отримали водій та троє місцевих жителів, які знаходились в автомобілі.


25 травня слідчі Бердичівського районного відділу поліції оголосили чоловікові про підозру у вчиненні кримінального діяння, передбаченого частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.


Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Сторінки:
Нагору