БЕР
П'ятниця
29
08:17

​У Бердичеві слідчі поліції оголосили про підозру чоловікові у викраденні чужої автівки

Поліцейські районного відділу повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення жителю Ружинської громади, який у напідпитку заволодів чужим транспортним засобом. Нині слідство триває.

Під час досудового розслідування слідчі поліції встановили, що 59-річний житель Ружинської громади під впливом алкоголю викрав автомобіль односельчанки і потрапив на ньому у ДТП. На одній з вулиць села чоловік побачив припаркований біля будинку «DAEWOO SENS», сів за кермо і поїхав геть. Проте вояж тривав недовго. Водій не впорався з керуванням та з’їхав у поле, де його і виявили поліцейські.


Зібравши необхідні свідчення та докази, днями слідчі повідомили чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні, що триває, здійснює Бердичівська окружна прокуратура.


За чинним законодавством подібні дії караються обмеженням волі на строк від 3 до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

Вчора

Сторінки:
Нагору