БЕР
Четвер
28
22:58

​У Бердичеві у ДТП травмувалися жінка та дитина - поліція відкрила кримінальне провадження

Дорожньо-транспортна пригода сталася 13 липня близько 14 години по вулиці Козацькій у м. Бердичеві.

Попередньо встановлено, що 40-річний житель райцентру, керуючи автомобілем «Рено» і рухаючись по вул.Козацькій у напрямку виїзду з міста, почав виконувати поворот ліворуч. У цей час в попутному напрямку рухався автомобіль «Шевроле» під керуванням 28-річного жителя Андрушівського району. Водій не зреагував на зміну дорожньої обстановки та здійснив зіткнення з попутнім «Рено».


У результаті ДТП тілесні ушкодження отримали двоє пасажирів «Шевроле», 29-річна жінка та 4-річна дитина, жителі Андрушівщини. Згодом потерпілі самостійно звернулися до Бердичівської місцевої лікарні за медичною допомогою.


Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває подальше встановлення обставин події.


Шановні водії! Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. Пам’ятайте, що дозволена швидкість руху у населених пунктах – 50 км/год.

Сторінки:
Нагору