КВІ
П'ятниця
19
17:52

​У Бердичеві вінничанин пограбував магазин

Уночі з крамниці у райцентрі було викрадено виторг та алкогольні напої. Поліцейські швидко встановили особу підозрюваного та під процесуальним керівництвом Бердичівської окружної прокуратури затримали його.

Уранці 22 липня до Бердичівського районного відділу поліції із заявою про крадіжку звернулась 54-річна власниця місцевого магазину. Жінка розповіла поліцейським, що упродовж ночі хтось пошкодив металопластикові двері та проник у приміщення. У результаті з крамниці викрадено гроші та декілька пляшок алкоголю.


Того ж дня, опрацювавши наявні записи відеоспостереження та провівши інші заходи, оперативники кримінальної поліції встановили ймовірного причетного. Ним виявився 43-річний житель Вінницької області. Чоловік у скоєному зізнався.


На підставі зібраних свідчень та речових доказів слідчі оголосили йому про підозру у вчиненні кримінального діяння, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Відносно нього обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.


осудове розслідування триває. Поліцейські перевіряють підозрюваного щодо причетності до інших подібних діянь на території району. Відповідно до чинного законодавства за таємне викрадення чужого майна в умовах воєнного стану визначено покарання - від 5 до 8 років позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору