КВІ
Четвер
18
10:11

​У Бердичеві з початку року патрульні відреагували на понад 2 тисячі повідомлень громадян

Публічний порядок і безпеку на вуличній мережі райцентру забезпечують поліцейські сектору реагування Бердичівського райвідділу. Саме патрульні першими реагують на повідомлення громадян, які надходять на спецлінію «102», та прибувають на місця подій, забезпечують першочергові заходи до приїзду слідчо-оперативних груп.

З початку року поліцейські сектору реагування здійснили 2199 виїздів на заяви та повідомлення громадян.


У рамках профілактичних та превентивних заходів поліцейські виявили та припинили 973 адміністративних правопорушень, із них 870 – у сфері безпеки дорожнього руху. Правоохоронці оформили близько 450 адміністративних матеріалів відносно водіїв, серед яких 55 – за керування транспортним засобом у стані сп’яніння (ст. 130 КУпАП) та 9 матеріалів складено відносно пішоходів (ст. 126 КУпАП).

Крім того, за цей період інспектори СРПП задокументували й 11 випадків домашнього насильства (ст. 173 КУпАП), 17 порушень адміністративного нагляду (ст. 187 КУпАП) та 7 (ст. 192 КУпАП) - по лінії дозвільної системи.


До адміністративної відповідальності притягнуто 10 громадян за ст. 182 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП. Відносно двох осіб складено адміністративні протоколи за порушення тиші (ст. 182 КУпАП) та стільки ж за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) КУпАП.


Нині поліцейські проводять роз’яснювальну і попереджувальну роботу серед містян, працівників та власників суб’єктів господарювання про важливість дотримання встановлених правил карантину.


Регулярно поліцейські здійснюють патрулювання на аварійних ділянках вулиць та доріг, а також розповідають водіям про необхідність неухильного дотримання Правил дорожнього руху. Не оминають правоохоронці своєю увагою і пішоходів, закликаючи бути більш відповідальними.

Вчора

Сторінки:
Нагору