КВІ
Середа
24
18:41

​У Бердичеві затримали місцевого жителя з наркотиками

5 вересня уночі поліцейські охорони помітили підозрілого перехожого. Правоохоронці виявили у нього медичний шприц з опієм. Розпочато досудове розслідування. Близько о пів на другу Рухаючись по маршруту у м. Бердичеві, наряд поліції охорони помітив пізнього перехожого, який при появі службової автівки швидко жбурнув щось подалі від себе і спробував зникнути з поля зору поліцейських.

Така поведінка видалася правоохоронцям підозрілою. Чоловіка зупинили. Під час поверхневого огляду у нього виявили медичний шприц, заповнений рідиною коричневого кольору.


За таких обставин на місце події прибула слідчо-оперативна група Бердичівського відділу поліції, працівники якої встановили, що затриманим є 43-річний житель райцентру. Нині вилучений у нього шприц направлено на експертне дослідження.


Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.


За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору