КВІ
П'ятниця
19
02:37

​У Березівській територіальній громаді пройшов семінар щодо протидії домашньому насильству

Сьогодні, 30 листопада, у Березівській сільській територіальній громаді Житомирського району в рамках обласного етапу Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» відбувся семінар, спрямований на підвищення рівня обізнаності населення щодо протидії домашньому насильству та руйнацію негативних стереотипів про сім’ю та родину.

Участь у семінарі взяли представники Департаменту соціального захисту населення Житомирської ОДА, Управління соціального захисту населення Житомирської РДА, Служби у справах дітей облдержадміністрації, Житомирського обласного центру соціальних служб, Патрульної поліції Житомирської області та керівництво Березівської громади.


Так, під час семінару учасники обговорили дії представників відповідних служб із протидії домашньому насильству у складі мобільної бригади, зокрема:

сектору протидії домашньому насильству Житомирського районного управління ГУНП;

Служби у справах дітей Житомирської райдержадміністрації;

центрів соціальних служб.


Також під час заходу було розглянуто функціонування центру для осіб, які постраждали внаслідок домашнього насильства, який найближчим часом розпочне роботу на території Березівської громади.


Нагадаємо, що заступник голови Житомирської ОДА Віктор Градівський провів пресконференцію з нагоди відкриття обласного етапу Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

Вчора

Сторінки:
Нагору