КВІ
Середа
24
05:25

​У Брусилові поліція затримала крадійку з місцевого кафе

Жительку районного центру правоохоронці обґрунтовано підозрюють у крадіжці грошей у відвідувачки закладу харчування. Триває з’ясування обставин події.

Повідомлення про злодіяння надійшло до Брусилівського відділення поліції увечері 5 липня. За словами 60-річної заявниці, у той час, коли вона відпочивала у кафе, з її поліетиленового пакета було викрадено гаманець з 4,5 тисяч гривень.


На місці події поліцейські опитали ймовірних свідків та очевидців події. У результаті встановили, що до вчинення злодіяння причетна 30-річна місцева жителька. У жінки вилучили викрадене та повернули заявниці.


Нині триває з’ясування всіх обставин події. Причетній до правопорушення може загрожувати штраф або громадські роботи, або виправні роботи, або піврічний арешт чи позбавлення волі на строк до 3 років.


Шановні громадяни! Відповідально ставтеся до збереження власних коштів та майна. Перебуваючи у місцях масового скупчення людей, на автостанціях та вокзалах, у кафе, барах, розважальних та торгівельних закладах тощо, будьте уважними та обачними. Не демонструйте невідомим особам вміст ваших сумок та гаманців, не залишайте цінні речі на видноті та без нагляду. Цим ви можете привернути увагу зловмисника та зазнати значних збитків.

Вчора

Сторінки:
Нагору