БЕР
Четвер
28
17:01

​У Чуднівському районі під колесами потягу загинула жінка

"Трагедія сталася у п'ятницю, 23 листопада в с. Вільшанка, на станції Чуднів-Волинський. Під колесами потяга загинула жінка, 1961 року народження, мешканка с. Великі Коровинці. Жінка спішила на електричку й намагалася перебігти іншу колію, не побачивши потяга, який рухався. Отримані травми виявилися несумісні із життям", - поінформували в райдержадміністрації.

Зважаючи на це, управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи облдержадміністрації наголошує: перед тим, як переходити колію, потрібно впевнитися у відсутності потяга, прислухатися до оголошень по гучномовному зв’язку, адже працівники станції постійно наголошують про їх наближення та правила поводження громадян на залізничних коліях.


При наближенні потяга слід зупинитися поза межами небезпечної зони, пропустити його, і впевнитися у відсутності рухомого складу, що пересувається по сусідніх коліях, почати перехід. Ні в якому разі не перебігати колії перед самим потягом, адже найчастіше випадки травмування та загибелі трапляються саме через це.

Сторінки:
Нагору