БЕР
Четвер
28
18:29

​У Чуднівському районі поліцейські розшукали угнаний автомобіль

4 липня до поліції звернувся житель смт Іванополя із повідомленням про незаконне заволодіння його транспортним засобом. Під час перевірки поліцейські з’ясували, що у ході конфлікту знайомий заявника забрав його автомобіль та поїхав геть. Розпочато розслідування.

«Опель Омега», що став причиною звернення до поліції, був припаркований поблизу будинку заявника, 33-річного жителя смт. Іванополя. Чоловік навіть ключі у замку запалення залишив, настільки, за його словами, для нього був несподіваний подальший розвиток подій.


Увечері до його будинку приїхав наглядно знайомий із Житомирського району, з яким він кілька тижнів тому мав справи. Чоловік залишився невдоволеним з цього приводу і почав суперечку. У ході конфлікту він сів до «Опеля» і поїхав геть.


Поліцейські встановили особу чоловіка, на якого вказав заявник. Це 54-річний житель с. Високої Печі Житомирського району. Автомобіль перебував за місцем його проживання.


Нині транспортний засіб вилучений, а за вказаним фактом триває досудове розслідування за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність від штрафу до позбавлення волі на термін від 3 до 5 років.

Сторінки:
Нагору