БЕР
П'ятниця
29
09:12

​У Ємільчинському районі поліція викрила браконьєра

Під час огляду зупиненого у райцентрі автомобіля працівники поліції виявили сітки та нещодавній, здобутий забороненими способами, улов. Розпочаті відповідні перевірки.

14 травня працівники групи реагування патрульної поліції Ємільчинського відділення поліції на одній з вулиць райцентру зупинили автомобіль «Фіат» за порушення його водієм Правил дорожнього руху.


Під час перевірки документів у керманича, 60-річного місцевого жителя, та огляду його автівки у багажному відсіку правоохоронці виявили гумовий човен, риболовні сітки та мішки зі щойно виловленою рибою. Окрім того, ще нерозплутаний улов знаходився у самих сітках.


Водія та транспортний засіб було передано працівникам слідчо-оперативної групи для подальшого з’ясування усіх обставин. За вказаним фактом розпочаті відповідні перевірки.


Правоохоронці нагадують, що нині у регіоні тривають профілактичні заходи «Нерест». На встановлений період вилов риби можливий тільки з берега, лише в межах населеного пункту в місцях, де немає природних нерестовищ, тільки однією вудкою/донкою з одним гачком або спінінгом, при цьому норма вилову – до 3 кг/доба на людину. За порушення цих правил у період нересту передбачено покарання від адміністративних штрафів до кримінальної відповідальності.

Вчора

Сторінки:
Нагору