БЕР
П'ятниця
29
01:49

​У Хорошеві дільничний офіцер розповів громаді про результати роботи за минулий рік

17 січня у Хорошівській громаді про результати своєї діяльності у 2021 році звітував старший дільничний офіцер поліції Сергій Литвинчук. Зустріч відбулась за участі голови ТГ Володимира Столярчука, представників соціальних служб та старост сіл, які входять у склад громади.

Дільничний офіцер розповів про стан правопорядку на території обслуговування, нагальні питання безпеки місцевих жителів, проінформував про заходи реагування на повідомлення людей і проведену превентивну роботу щодо попередження правопорушень.


Так, упродовж минулого року дільничний офіцер Хорошівської громади припинив понад 600 адміністративних правопорушень. Серед них – випадки домашнього насильства, порушення антиалкогольного законодавства, карантинних обмежень, нехтування дорослими батьківських обов’язків щодо виховання дітей тощо.


Близько пів сотні оформлених відносно домашніх тиранів адмінматеріалів за ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) КУпАП у минулому році направлені на розгляд суду, а самих кривдників взято на профілактичний облік.


Серед інших превентивних заходів – робота з раніше судимими особами, які підпадають під адміністративний нагляд, а також посилена увага до підоблікових сімей, що опинились у скрутних життєвих обставинах.

Теги: Хорошів

Вчора

Сторінки:
Нагору