БЕР
Четвер
28
10:44

​У Києві 29-річний житомирянин виштовхнув із вікна товариша

Столичні слідчі повідомили про підозру уродженцю Житомирщини, який виштовхнув із вікна товариша

Потерпілого у тяжкому стані госпіталізовано до лікарняного закладу. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.


До Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Воскресенській виявлено чоловіка з відкритою черепно-мозковою травмою. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції, екіпаж патрульних поліцейських та лікарі.


Приїхавши на місце події, поліцейські з’ясували, що компанія людей святкувала Новий рік. Під час вечірки господар квартири штовхнув товариша у спину, і він випав із вікна другого поверху. Із тяжкою травмою голови 23-річного киянина госпіталізовано до лікарняного закладу.


29-річного зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронцям затриманий пояснив свій вчинок тим, що помстився товаришу, який пошкодив скло духової печі.


Працівниками слідчого відділу Дніпровського управління поліції фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, та судом обрано запобіжний захід – тримання під вартою. За скоєне чоловіку загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору