БЕР
П'ятниця
29
10:21

​У Києві житомирські поліцейські затримали іноземців-гастролерів, які пограбували експедитора з Вінниці

Правоохоронці встановили причетність одного із затриманих до крадіжки грошей з автомобіля у м. Малині. Його та ще двох співвітчизників також обґрунтовано підозрюють у вчиненні ще низки аналогічних крадіжок на території області.

Наприкінці жовтня до Малинського відділення поліції звернувся 27-річний вінничанин із повідомленням про викрадення коштів з автомобіля. Чоловік розповів, що працює експедитором у приватному підприємстві та займається розвезенням товарів. Саме під час чергового розвантаження біля крамниці і сталася крадіжка: заявник виявив зникнення з незачиненого авто виручки у сумі понад 19 тисяч гривень.


Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.


У ході проведених заходів поліцейські встановили ймовірний автомобіль підозрюваних. Відтак, отримавши інформацію про його місце перебування, оперативники Управління карного розшуку ГУНП області, спільно з малинськими колегами прибули до м. Києва.


На одній з вулиць столиці житомирські поліцейські та місцеві патрульні зупинили автомобіль підозрюваних. У салоні знаходились водій і двоє пасажирів, громадяни однієї з держав кавказького регіону, віком від 34 до 40 років.


За наявною інформацією, саме один із чоловіків і викрав виручку експедитора.


- Нині триває перевірка чоловіків, які вже були неодноразово засуджені за майнові злочини, на причетність до низки крадіжок з автомобілів, учинених на території Житомирщини, - прокоментував заступник начальника ГУНП в Житомирській області В’ячеслав Пашковський.


Відповідно до ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) за таке правопорушення передбачено до 5 років позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору