КВІ
Середа
17
00:55

​У Коростені намагалися пограбувати магазин. ФОТО

4 серпня уночі поліцейські отримали сповіщенням про проникнення до одного з магазинів райцентру. Група реагування Управління була на місці уже через 2 хвилини. Відтак поліцейські охорони виявили та затримали нічного «візитера» просто у магазині.

Повідомлення «Тривога» надійшло до центру спостереження за об’єктами Управління поліції охорони в області близько 4години ранку з м. Коростеня. Оператор передала відповідну інформацію групі затримання, що дислокується у райцентрі, тож поліцейські прибули за необхідною адресою уже за 2 хвилини.


Правоохоронці оглянули магазин зовні та виявили розбите скло тильних металопластикових дверей магазину. Ще за мить поліцейські побачили у приміщенні незнайомця, що пакував сумки продуктами харчування та цигарками.

Поліцейські заблокували вихід із магазину для злодія та повідомили власника торгівельного закладу про подію, а також викликали слідчо-оперативну групу Коростенського відділу поліції.


Молодика затримали просто у магазині. Пояснити причину нічного перебування у ньому він не зміг, як і не захотів назвати відомостей про себе. Подія відповідним чином зареєстрована, триває з’ясування усіх обставин.

Вчора

Сторінки:
Нагору