КВІ
Вівторок
23
10:23

​У Коростені поліцейські допомогли повернути додому 10-річного хлопчика

Подія сталась увечері 28 вересня. Юний житель одного із сіл боявся материного гніву, а відтак сховався неподалік дому. Там його і знайшли правоохоронці. Нині з родиною працюють ювенальні поліцейські.

Близько 21:15 до Коростенського районного управління поліції надійшло повідомлення від жительки одного із сіл про зникнення її 10-річного сина. Жінка розповіла, що малий пішов гуляти надвір ще дві години тому, а куди подівся, ні вона, ні місцеві, не знають. Самостійні пошуки не принесли результатів.



Поліцейські, які прибули для допомоги у пошуках дитини, з’ясували, що мати виховує хлопчика сама. Часто між ними виникають побутові суперечки, тоді малий може ховатися від материного виховання, а за деякий час з’являється.


Пошуки дитини зайняли у поліцейських близько години. Упродовж цього часу правоохоронці обійшли сусідні обійстя, оглянули хати-пустки і околиці села. Врешті хлопчика знайшли неподалік його домівки, він ховався у кущах.


Поліцейські повернули знайду додому і провели у родині переконливу роз’яснювальну роботу про ризики для безпеки дитини. Відтепер сім’я перебуватиме під наглядом соціальних служб і поліцейських.


Нагадаємо, за тиждень з 19 по 25 вересня, ювенальні поліцейські розшукали та повернули додому 8 дітей.

Вчора

Сторінки:
Нагору