БЕР
Четвер
28
18:39

​У Коростишеві поліцейські розслідують обставини угону автомобіля

10 березня у райцентрі молодик намагався викрасти ВАЗівку, натомість заснув у ній. Повідомлення про подію надійшло до поліції в обідню пору. На місці поліцейські застали і власника авто, і нетверезого крадія.

За словами 37-річного заявника, він залишив свій ВАЗ-2106, замкнувши його, на вулиці хвилин на 10 та пішов у справах. Коли ж повернувся, то автомобіля на місці стоянки не було. Проте, придивившись уважніше, чоловік побачив ВАЗівку за 500 метрів далі по вулиці, а за її кермом сидів, точніше спав, незнайомець.


На місці події працівники слідчо-оперативної групи Коростишівського відділу, встановили його особу. Він виявився 37-річним жителем Брусилівського району. Чоловіка доставили до поліції.


Попередньо встановлено, що підозрюваний, розбивши вікно автомобіля, потрапив у салон, а потім пошкодив замок запалення, завів транспортний засіб та рушив з місця. Однак його сил вистачило лиш на незначний відрізок дороги, допоки він заснув. Під час освідування поліцейські зафіксували у нього стан сп’яніння – 2,51 проміле алкоголю в крові.


За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Чоловікові може загрожувати до 8 років позбавлення волі.

Сторінки:
Нагору