КВІ
П'ятниця
19
17:48

​У Коростишеві поліцейські вилучили у чоловіка нелегальний пістолет та нарковмісні рослини

Зброю та насадження правоохоронці районного відділу поліції вилучили у жителя міста Коростишева під час санкціонованого обшуку в його обійсті. Триває досудове розслідування.

Слідчо-розшукові дії поліцейські місцевого відділу поліції провели 13 серпня. Під час обшуку у помешканні 36-річного господаря правоохоронці виявили предмет, за попереднім оглядом експертів, схожий на німецький газовий пістолет, з ознаками переробки під бойовий. Чоловік пояснив, що зброю він знайшов напередодні.


Крім того, на його земельній ділянці поліцейські також виявили заборонені насадження – кілька кущів коноплі. Як з’ясували правоохоронці, раніше чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання наркотиків.

Зброю та нарковмісні рослини правоохоронці вилучили. Слідчі ж районного відділу вже готують відповідні матеріали для направлення вилученого на експертне дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС в Житомирській області.


Попередня правова кваліфікація – ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 7 років

Вчора

Сторінки:
Нагору