КВІ
П'ятниця
26
00:33

​У Коростишівському районі ліквідовано пожежу в дитячому садочку

Як повідомляє Управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації, 09 лютого об 11:45 сталася пожежа у спальному приміщенні Харитонівського закладу дошкільної освіти «Перлинка» Коростишівського району. Власником закладу є Харитонівська сільська рада.

Приміщення дитячого садка знаходиться в одній будівлі з Харитонівською гімназією. Відразу про початок пожежі була повідомлена Харитонівська сільська рада та викликана пожежна служба.


Із спальної кімнати закладу керівником був помічений вогонь. Причиною пожежі, за попередньою версією, стало коротке замикання електромережі. Під час пожежі у приміщенні дітей і працівників не було, всі діти знаходилися разом із вихователем на денній прогулянці. До прибуття підрозділів ДСНС адміністрацією двох закладів проведено евакуацію 30 дітей та 18 чоловік персоналу.


На місці події рятувальниками встановлено, що пожежа виникла в спальному приміщенні садочку, з вікон виходив густий дим. Для проведення розвідки та роботи у задимленому середовищі ланка газодимозахисної служби включилася в апарати на стисненому повітрі. Уся спальна кімната площею 40 кв.м. була охоплена вогнем. Внаслідок пожежі згоріли ліжка, матраци, постіль, які знаходилися в спальній кімнаті та повністю вся спальна кімната непридатна для використання. Вогнем знищено майно в спальній кімнаті та пошкоджено внутрішнє оздоблення стін та майно на площі 110 кв.м.


Зусиллями двох відділень рятувальників об 11:57 пожежу локалізовано, вогнеборці винесли на вулицю тліючі матраци та дитячі ліжка. О 12:55 годин пожежа ліквідована на площі 40 кв.м.


Загиблих та травмованих унаслідок пожежі немає.

Вчора

Сторінки:
Нагору