БЕР
Четвер
28
19:12

​У Коростишівському районі сталося ДТП за участі трьох авто

30 серпня увечері на 111 км автодороги Київ-Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки та двох легковиків. У результаті травми різного ступеня тяжкості отримали п'ятеро людей. Поліція розпочала розслідування обставин пригоди.

Попередньо встановлено, що близько 17:50 на трасі Київ-Чоп, поблизу м. Коростишева, 25-річний водій "Міцубісі", прямуючи зі столиці, не впорався з керуванням та зіткнувся у правій смузі руху з вантажівкою "Камаз", що їхала попереду. Від удару легковик перекинувся, а його праве переднє колесо від'єдналось від конструкції і, по інерці рухаючись, влучило у автомобіль"Фольксваген", що їхав позаду.


У результаті травми різного ступеня складності отримали п'ятеро людей, водії "Міцубісі" та "Камаза" і три пасажири легковика. Двох з них, 25-річну дружину водія та 39-річного чоловіка, було госпіталізовано до Коростишівської лікарні. Серед травмованих також 43-річний народний депутат.


На місці події працювали слідчо-оперативні групи Коростишівського ВП та Головного управління Нацполіції в області. Розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Зафіксовані усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Сторінки:
Нагору