КВІ
П'ятниця
26
01:52

​У Любарі перевіряють готовність лікарні до прийому хворих на коронавірус

На Любарщину, де 17 травня зареєстрували 15 випадків захворювання на коронавірус, поїхав з перевіркою заступник начальника обласного управління охорони здоров'я. Перевірятиме готовність лікарні до прийому хворих і рівень забезпечення необхідним. Про це на підсумковому брифінгу сказав голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко.

Віталій Бунечко: "Ми впевнені, що наші лікарні першої і другої хвилі готові, але, разом з тим, маємо пересвідчитися в цьому, встановити кількість засобів індивідуального захисту і в разі потреби дозаповнити Любарську лікарню. Будемо контролювати ситуацію".


Зі слів Віталія Бунечка, збільшення захворюваності в Любарському районі пов’язане з послабленням карантинних заходів.


"Некоректно було б називати це спалахом. Умовно це можна назвати побутовим шляхом передачі в процесі спілкування з хворими. Люди трохи розслабилися, і маємо такі наслідки в Любарському районі. Додати ще можна те, що там за кілька діб були відібрані матеріали, направлені до лабораторного центру", ­ - сказав Віталій Бунечко.


Зараз у Любарському районі встановлюють коло тих, хто був у контакті з хворими. Також очільник обласного управління охорони здоров'я Микола Суслик повідомив, що серед тих, хто захворів – фельдшер, яка контактувала з хворим. Жінка перебуває на стаціонарному лікуванні. Стан – задовільний.

Вчора

Сторінки:
Нагору