КВІ
П'ятниця
19
00:10

​У Лугинському районі сонний водій ледь не загинув у ДТП

Дорожньо-транспортна пригода, у якій травми отримав 54-річний житель Донеччини, сталася 20 квітня близько 5.30 ранку на 192 км автошляху Київ-Ковель, поблизу с. Малого Дивлина.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи Лугинського відділення поліції встановили, що водій автомобіля «Volkswagen Sharan», 54-річний житель м. Слов’янська, виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося дотичне зіткнення з вантажівкою.


За попередньою інформацією, керманич легковика заснув за кермом, а водій вантажівки, з якою він зіткнувся, не помітив ДТП та поїхав далі. У результаті зіткнення водій автомобіля «Volkswagen» отримав тілесні ушкодження у вигляді ран і перелому верхньої кінцівки та був доставлений до Лугинської лікарні.


Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.


Водночас правоохоронці звертаються до учасників дорожнього руху із закликом суворо дотримуватися правил безпеки. Під час руху в умовах недостатньої видимості або в темну пору доби будьте особливо обережними. Пам’ятайте, що не можна сідати за кермо у разі проблем зі здоров’ям, у стані перевтоми, при прийомі лікарських препаратів, що можуть вплинути на реакцію водія.

Вчора

Сторінки:
Нагору