БЕР
Четвер
28
10:57

​У Новограді-Волинському поліцейські охорони затримали злодія на подвір’ї обікраденого помешкання

Прибувши на спрацювання охоронної сигналізації, працівники поліції застали чоловіка, який уже виніс з чужого обійстя частину майна. Як з’ясувалося, затриманий ще й перебував у розшуку за ухилення від відбуття покарання.

Увечері 13 січня наряд реагування поліції охорони отримав повідомлення про спрацювання охоронної сигналізації з приватного будинку у місті Новограді-Волинському.


На місці події поліцейські виявили відчинене вікно у приміщенні гаража, а на подвір’ї – складені рибальські снасті та компресор. З приміщення, побачивши правоохоронців, спробував утекти чоловік. Його затримали.


На місце події прибула слідчо-оперативна група Новоград-Волинського відділу поліції. Як було встановлено, затриманий – 34-річний житель райцентру. Чоловік уже був засуджений за незаконне поводження зі зброєю та перебував у розшуку.


Нині триває з’ясування обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Законодавством такі дії караються позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору