КВІ
Субота
20
14:05

​У Новограді-Волинському поліцейські затримали молодика в ювелірному магазині

23 жовтня уночі поліцейські охорони, прибувши за повідомленням про спрацювання сигналізації на об’єкті, затримали на місці події молодика. Хлопець проник до салону через металопластикове вікно. Триває з’ясування усіх обставин у рамках розпочатого кримінального провадження.

Тривожний сигнал з ювелірного магазину надійшов на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Житомирській області близько 1 години. За вказаною адресою за лічені хвилини прибули працівники групи затримання поліції охорони, а також групи швидкого реагування Новоград-Волинського відділу поліції.


На місці події поліцейські виявили відкрите металопластикове вікно та невідомого парубка у приміщенні салону.


Молодик встиг спакувати до виносу парфуми з однієї з шаф та частину ювелірних виробів із вітрини. Втекти із товаром йому не вдалося, оскільки виходи з магазину поліцейські заблокували.


Усі обставини події відповідно задокументували працівники слідчо-оперативної групи, а парубка, як з’ясувалось 24-річного місцевого жителя, доставили до відділу поліції.


Розслідування за вказаним фактом проводиться за ознаками ст. 15 (Замах на злочин) та ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.


Подібні дії за чинним законодавством караються позбавленням волі на термін від 3 до 6 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору