БЕР
П'ятниця
29
12:45

​У п’яти містах Житомирщини поліцейські проводять посилені превентивні заходи

З 4 січня у містах Житомирі, Бердичеві, Коростені, Новограді-Волинському та Малині поліцейські проводять додаткові заходи для попередження квартирних крадіжок, незаконних заволодінь транспортними засобами та інших правопорушень. До відпрацювань залучені додаткові поліцейські патрулі та інші можливості правоохоронців.

На вулицях названих міст значно побільшало поліцейських нарядів, у тому числі оперативних працівників.


- Ми ставимо на меті звести до мінімуму можливість учинення крадіжок, у тому числі з осель громадян, у ці святкові та вихідні дні. Багато жителів області, не дивлячись на карантинні обмеження, все ж зважується на поїздки та мандрівки, маючи вдосталь вихідних. А це означає, що їх домівки залишаються практично без нагляду, - прокоментував мету заходів начальник ГУНП Житомирщини Юрій Олійник.


Відтак поліцейські щоденно заступають на патрулювання, отримавши відповідні інструктажі та завдання. Загалом у перші дні відпрацювань кількість крадіжок, у порівнянні з іншими періодами, знизилась. Тож правоохоронці планують продовжити ці заходи до кількох тижнів.


Водночас поліцейські все ж радять громадянам завчасно подбати про безпеку свого майна та осель на період тимчасової відсутності. Сучасні технічні засоби дозволяють ефективно контролювати домівки навіть дистанційно. Окрім того, не зайвою буде допомога рідних або ж обладнання під’їздів, сходинкових майданчиків, будинків, приватних обійсть засобами візуального спостереження.

Вчора

Сторінки:
Нагору