КВІ
Субота
20
08:02

​У підрозділах поліції Житомирщини розпочався навчальний рік

15 січня стартував навчальний рік для поліцейських у Головному управлінні Нацполіції Житомирщини та всіх його територіальних підрозділах. Тож правоохоронці за визначеним планом поглиблюватимуть теоретичні знання та вдосконалюватимуть практичні навики з функціональної, тактико-спеціальної, фізичної та вогневої підготовки.

Відкрив перші заняття поліцейських у Головному управлінні Нацполіції Житомирщини його керівник В’ячеслав Печененко.


– Належна теоретична база, фізична підготовка та постійне удосконалення навиків з практичної стрільби – важливі складові професіоналізму поліцейського. Тому бажаю усім успіхів і гарних результатів в опануванні завдань з професійної підготовки, - сказав він.


Новий навчальний рік для поліцейських розпочався з лекцій про дотримання прав людини і роз’яснення вимог антикорупційного законодавства. Основні положення чинного нормативних актів та ратифікованих Україною відповідних міжнародних конвенцій до відома правоохоронців довели уповноважений Голови Нацполіції з питань контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності по Житомирській області Євген Виговський і фахівець ДУ «Житомирський навчальний центр підготовки працівників поліції» Юлія Шевчук.


Відповідно до розробленого плану працівники кожного поліцейського підрозділу пройдуть навчальні курси з функціональної, тактико-спеціальної, фізичної та вогневої підготовки, які завершаться складанням відповідних заліків.

Вчора

Сторінки:
Нагору