КВІ
Субота
20
04:30

​У пограбуванні чоловіка бердичівські правоохоронці викрили двох жителів райцентру

Одного з чоловіків суд уже взяв під варту за скоєний раніше грабіж квартири бердичівлянина. У ході розслідування було викрито ще один злочин, учинений підозрюваним і його поплічником на вулиці райцентру. Другого учасника оперативники також встановили та розшукали. Досудове розслідування триває.

Уночі 11 листопада з квартири жителя м. Бердичева двоє чоловіків забрали побутову техніку. Тоді розшуківці поліції оперативно затримали одного з причетних до злодіяння, 32-річного чоловіка. Нині йому оголошено про підозру і судом взято під варту.


– Ми встановили, що спільником підозрюваного був місцевий житель і розшукували його. Водночас у ході розслідування пограбування квартири з’ясувалося, що обидва фігуранти у той же день, 11 листопада, вчинили ще один грабіж. Увечері на одній з вулиць міста вони силоміць обібрали 51-річного бердичівлянина. Змусили віддати навіть верхній одяг, - розповів заступник начальника Бердичівського ВП ГУНП Микола Нишпал.


У затриманого за пограбування квартири чоловіка поліцейські вилучили частину речей потерпілого. Відтак викрили нове злодіяння.


13 листопада поліцейські карного розшуку Бердичівського відділу затримали другого 28-річного фігуранта. Йому також оголошено про підозру у причетності до протиправних дій. Наразі вирішується питання щодо взяття його під варту.


За сукупністю вчинених злочинів обом підозрюваним може загрожувати до 8 років позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору