КВІ
Вівторок
16
19:08

​У Попільнянському районі поліцейські під час обшуків вилучили наркотики

4-5 грудня за відповідними ухвалами суду працівники Попільнянського відділення поліції провели 3 обшуки у жителів сіл Харліївки, Красногірки та Почуйок. У результаті вилучено наркотичну сировину та пристосування для вживання наркотиків. Призначено відповідні експертизи.

За місцем мешкання 25-річного жителя с. Харліївки поліцейські у ході санкціонованого обшуку виявили паперові згортки із характерною подрібненою рослинною масою. Ці речовини чоловік зберігав у гаражі, подалі від сторонніх очей, і, за його словами, використовував лише для власних потреб.


24-річний молодик із с. Красногірки у господарському приміщенні приховав і паперові пакунки, і скляну ємність із наркотичною сировиною, а ще - пристрій для її вживання. Подібний набір виявили поліцейські і у 23-річного жителя с. Почуйок.


Усе вилучене під час обшуків за відповідною ухвалою суду буде направлено на експертне дослідженя до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при МВС. За його результатами прийматиметься рішення щодо відповідальності вказаних чоловіків.


Досудове розслідування проводиться за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору