КВІ
Четвер
25
20:59

​У Попільні поліцейські вилучили з приватного обійстя наркотики та зброю

8 вересня правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем проживання 41-річного жителя селища. У результаті вилучили з домоволодіння чоловіка наркотики та нарковмісні рослини, а також зброю і набої. Нині триває досудове розслідування.

Поліцейські відділення поліції №2 (смт Попільня) Житомирського РУП отримали оперативну інформацію про ймовірну причетність місцевого жителя до незаконного поводження з наркотичними засобами. Відтак 8 вересня вони провели санкціонований обшук у домоволодінні чоловіка. У результаті правоохоронці виявили на присадибній ділянці неподалік будинку рослини характерного вигляду, попередньо коноплі.


Також з’ясувалось, що в одній з кімнат будинку чоловік зберігає суху рослинну масу, що ймовірно є наркотичним засобом, та пристрої для його вживання. Також поліцейські виявили в оселі незареєстровану мисливську рушницю, штик-ніж та набої калібру 7,62 мм.


Усі обставини задокументували працівники слідчо-оперативної групи та вилучили виявлене. Усе це буде направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.


Нині триває досудове розслідування за низкою виявлених кримінальних правопорушень: ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), ч. 1 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель), ч. 1 та ч. 2 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Слідчі з’ясовують походження зброї та перевіряють фігуранта щодо причетності до інших правопорушень.


Чоловікові може загрожувати до 7 років позбавлення волі.

Сторінки:
Нагору