КВІ
П'ятниця
19
21:50

​У прикордонних районах Житомирщини СБУ проведе антитерористичні навчання

Упродовж 10-16 вересня координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБ України в Житомирській області проведе спеціальні антитерористичні тренування.

Основна мета – удосконалення міжвідомчої взаємодії для ефективного реагування на можливі терористичні та диверсійні загрози у прикордонному Коростенському районі.


У ході навчань під посиленим захистом перебуватимуть стратегічно важливі об’єкти і місця масового перебування людей.


До тренувань залучатимуться підрозділи регіональних управлінь СБУ та Національної поліції, Держприкордонслужби, Національної гвардії, Збройних сил України, представники органів влади і місцевого самоврядування.


У зв’язку із навчаннями у Коростенському районі можливе тимчасове обмеження чи заборона пересування людей і транспортних засобів, здійснюватиметься перевірка документів, що посвідчують особу, огляд автомобілів тощо.


СБУ звертається до житомирян та гостей регіону з проханням із розумінням поставитися до можливих незручностей і належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців.


Усі дії відбуватимуться в межах чинного законодавства.


Крім того, нагадуємо громадянам про спеціальну гарячу лінію СБУ в Житомирській області (0412) 47 21 52 і (096) 563 02 07. За цими номерами ви можете повідомити інформацію про:

• наміри здійснення терористичної, диверсійної діяльності або інших протиправних дій;

• необґрунтовані переміщення груп людей у прикордонні;

• підозрілих осіб, які виявляють підвищений інтерес до військових об’єктів, будівель органів державної влади, об’єктів критичної інфраструктури та місць масового перебування людей;

• підозрілі транспортні засоби чи безпілотні літальні апарати поблизу стратегічних об’єктів;

• підозрілі предмети чи засоби ураження.


Інформація, отримана через телефон довіри СБУ, є конфіденційною і буде ретельно перевірена.


Дякуємо кожному громадянину за пильність і відповідальне ставлення до безпеки – власної і державної!


Сторінки:
Нагору