КВІ
П'ятниця
19
10:07

​У Радомишлі обікрали ферму

Подія сталася в ніч на 10 квітня. Зі слів начальника охорони ферми, близько 2 години ночі невідомі викрали із приміщення молочного блоку 5 електродвигунів. Поліцейські розшукали причетних до злочину. Триває досудове розслідування.

На місці події працювала слідчо-оперативна група районного відділення поліції. Правоохоронці оглянули територію ферми, опитали свідків та зібрали усі необхідні речові докази, у результаті чого змогли встановити ймовірних причетних до злочину.


Ними виявилися 30-річний раніше судимий житель району та 35-річний колишній працівник ферми. Як пояснює останній, після звільнення з роботи він залишив у себе дублікат ключа від приміщення, яким і скористався тієї ночі.


У скоєному хлопці зізналися та розповіли, куди продали електродвигуни. Викрадене правоохоронці вилучили, нині триває подальше з’ясування всіх причин та обставин події в рамках розпочатого за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) КК України досудового розслідування. Санкція статті передбачає покарання від 3 до 6 років позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору