КВІ
Вівторок
16
21:09

​У Радомишльському районі розгорнуті карантинні пости

Для проведення превентивних заходів щодо запобігання розповсюдження коронавірусу на виїздах з м. Радомишля розгорнуто діяльність карантинних постів. Про це повідомила заступниця голови ОДА Наталія Остапченко під час брифінгу для представників ЗМІ області сьогодні, 18 березня.

Так, на території Радомишльського району виставлено 5 таких карантинних постів. До служби на постах залучили працівників поліції, військовослужбовців Національної гвардії та медичних працівників. Медики здійснюють роз’яснювальну роботу з громадянами, що в’їжджають до міста Радомишля чи залишають його межі на особистому транспорті.


Нагадаємо, що у Житомирській області з 18 березня по 3 квітня 2020 року заборонені пасажирські перевезення у приміському, міжміському внутрішньообласному та міжобласному сполученні.


Особовий склад підрозділів поліції області переведено на посилений режим варіант службової діяльності. Для запобігання поширенню коронавірусної інфекції всіма територіальними підрозділами забезпечується контроль за дотриманням обмежень встановленими для закладів торгівлі, розваг, громадського харчування, надання послуг, перевізниками тощо.

Вчора

Сторінки:
Нагору