КВІ
П'ятниця
19
05:03

У райцентрі Житомирщини поліцейські викрили торговця амфетаміном

Раніше судимий чоловік налагодив бізнес на збуті психотропного засобу на території м. Бердичева. Крайніми «клієнтами» у нього стали оперативники поліції. У ході обшуку у квартирі ділка правоохоронці вилучили красномовні докази учинення кримінальних правопорушень.

Як розповів керівник Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Житомирській області Олексій Душейко, у рамках досудового розслідування оперативні працівники поліції певний час ретельно документували протиправну діяльність 47-річного жителя м. Бердичева. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання та збут наркотичних засобів.


За цей період поліцейські встановили, що фігурант отримував готовий порошкоподібний товар і розфасовував його для продажу. У ділка було підібране визначене коло осіб, яким він реалізовував амфетамін. Постійні клієнти знали номери телефонів, за якими можна було замовити порошок. 1 грам забороненої речовини чоловік збував за 300 гривень.


6 квітня у результаті оперативних комбінацій про зустріч з фігурантом і купівлю у нього амфетаміну домовились працівники поліції. Чоловік реалізував поліцейським 1 грам порошку у себе вдома.


Факт збуту був ретельно задокументований правоохоронцями. Потому у помешканні ділка було проведено обшук, у результаті якого правоохоронці виявили подрібнену рослинну масу, порошок, зовні схожий на амфетамін, а також низку інших сильнодіючих медичних препаратів, що заборонені для вільного продажу. Разом з цим вилучено електронні ваги, за допомогою яких розфасовувався психотроп, і стільникові засоби зв’язку. Усе нині направлено на експертне дослідження.

Вчора

Сторінки:
Нагору