БЕР
П'ятниця
29
01:41

​У райцентрі Житомирщини завершують будівництво Прозорого офісу

У Баранівці завершують будівництво Прозорого офісу. Роботи виконані на 90 відсотків. Про це Суспільному розповів Баранівський міський голова Олександр Мігей. За його словами, будівництво триває три роки. Роботи виконують за гроші державного бюджету при співфінансуванні громади. Вже виконані всі внутрішні роботи.

"На цей рік ми отримали 13,7 мільйонів гривень з державного фонду регіонального розвитку і півтора мільйона з місцевого бюджету Баранівської міської ради, – каже Олександр Мігей. – Нині йдуть перемовини і нам ще виділили кошти з регіонбуду у сумі 15 мільйонів і з міської ради – 3,8 мільйони".


Олександр Бондарчук працює на будівництві "Прозорого офісу" з 2018 року. Чоловік розповів, що найскладнішими були бетонні роботи, роботи на висоті.


"Більшість людей не мали досвіду, довелося розповісти і навчити, – каже Олександр Бондарчук. – Будівництво виконано за стандартами, креслення були якісними. Я, як будівельник, задоволений. Роботи виконуються на совість. Люди, які перевіряли, задоволені рівнем виконання робіт, зауважень немає. Є нагляд від проєктної служби, технагляд".


На об'єкті працівники встановили вікна, сантехніку та систему вентиляції.


"На перший і другий поверх вже можна завозити меблі, встановлювати техніку, бо залишилося лише прибирання, – каже представниця підрядника Леся Вітюк. – Виконуються роботи: утеплення фасаду другого пускового комплексу, благоустрій території. Залишилося багато зварювальних робіт, зокрема, облаштування сходів другого пускового комплексу, каркасу димової труби для того, щоб запустити котельню".


На будівництві працюють понад 60 людей.


"Різні бригади виконують різний спектр робіт, – каже Леся Вітюк. – Одні роблять вентиляцію, інші – систему кондиціонування. З 22 листопада прибуде бригада, яка встановить ліфт".


Усі будівельні роботи планують завершити до кінця 2021 року.

Вчора

Сторінки:
Нагору