КВІ
П'ятниця
19
06:08

​У Ружинському районі поліцейські викрили місцевого жителя у крадіжці з оселі односельчанки

Жінка звернулась із заявою до поліції про викрадення грошових коштів з будинку за час її відсутності. Поліцейські розшукали підозрюваного у злочині. Триває досудове розслідування.

22 листопада до Ружинського відділення поліції звернулась 58-річна жителька с. Білилівки. Жінка пожалілась, що за два дні її відсутності хтось похазяйнував у її будинку. Після візиту непроханого гостя господиня не дорахувалась 800 гривень своїх грошових збережень.


Під час з’ясування обставин поліцейські встановили, що крадій потрапив до замкненої оселі, попередньо розвивши скло в одному із вікон. Також під час огляду місця події були вилучені окремі речові докази. А в результаті першочергових вжитих заходів правоохоронці встановили коло ймовірно причетних осіб і перевірили їх.


Відтак у вчиненні злочину було викрито 32-річного односельчанина заявниці. Свою вину чоловік визнав, зізнавшись, що викрадені гроші витратив на власний розсуд – на харчі та випивку.


Відповідна інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 (Крадіжка) ККУ. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору