КВІ
П'ятниця
19
05:01

​У жителя Попільнянської громади поліцейські вилучили з городу – коноплю, з оселі – наркозапаси

5 серпня у результаті слідчих дій в обійсті 40-річного жителя с. Парипсів поліцейські виявили та вилучили нарковмісні рослини, сировину та психотроп. Триває досудове розслідування.

Правоохоронці отримали відомості про те, що у Попільнянській громаді чоловік може зберігати наркотики. Відтак 5 серпня у рамках кримінального провадження поліцейські місцевого відділення провели санкціонований обшук за місцем його проживання у с. Парипсах.


У результаті у веранді будинку знайшли пристрій для вживання наркосировини рослинного походження, саме ж висушене та подрібнене зілля виявили в літній кухні. Крім того, з оселі вилучили пакунок із білим порошком (зовні амфетамін).


Під час слідчих дій правоохоронці помітили на території обійстя теплицю. У ній господар і вирощував коноплі. Ще кілька рослин виявили за господарським приміщенням. Насадження поліцейські ліквідували.


Вилучене наразі направлено на дослідження до обласного Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.


Триває досудове розслідування за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч.1 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) КК України. За чинним законодавством чоловікові може загрожувати покарання – від штрафу і до 5 років позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору