КВІ
Четвер
18
08:45

​У Житомирі 17-річний юнак викрав у продавця мотоцикл «Honda»

Житомирські поліцейські розшукали викрадача мотоцикла

Днями житель обласного центру, сподіваючись продати свій мотоцикл, дозволив тест-драйв потенційному покупцю. У результаті той поїхав геть та не повернувся. Оперативники кримінальної поліції розшукали угонщика та двоколісник у Романівській громаді. Нині триває досудове розслідування.


9 червня до Житомирського райуправління поліції звернувся 20-річний містянин із повідомленням про викрадення його мотоцикла «Honda».


Хлопець розповів, що мав намір продати двоколісник, тому розмістив відповідне оголошення в мережі Інтернет. Через деякий час до нього зателефонував молодик, який висловив намір придбати мотоцикл. Вони домовилися про зустріч, під час якої покупець нібито й погодився придбати мотоцикл, але для остаточного прийняття рішення попросив у господаря дозволу «проїхатися» на ньому.


З тест-драйву недобросовісний молодик не повернувся.


У рамках досудового розслідування правоохоронці провели низку слідчо-розшукових заходів. Уже через кілька днів оперативники кримінальної поліції встановили особу ймовірного викрадача транспортного засобу та його місце знаходження: 17-річного хлопця розшукали за місцем проживання у Романівській громаді. Там же він заховав і чужий мотоцикл, який поліцейські вилучили.


Нині триває досудове розслідування за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Відповідно до чинного законодавства такі протиправні дії караються обмеженням або позбавленням волі на строк від 3 до 5 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору