БЕР
Четвер
28
11:11

У Житомирі 24-річному чоловіку загрожує ув’язнення за травмування поліцейського

​Слідчі завершили розслідування у справі по факту спричинення тілесних ушкоджень правоохоронцю. 24-річний житомирянин, затриманий з метою припинення адміністративного правопорушення, травмував поліцейського, який супроводжував його до найближчого відділку. Нині, після проведення усіх необхідних експертиз, обвинувальний акт скеровано до суду.

Подія мала місце на початку червня. Тоді екіпаж поліції охорони виїхав на виклик до одного з торгівельних центрів міста. Там двоє нетверезих чоловіків порушували громадський порядок, а на прохання адміністрації припинити дебош, не реагували.


Прибувши на місце події, поліцейські застали там двох місцевих жителів, поведінка яких суперечила нормам суспільної моралі. Зафіксувавши усі обставини правопорушення, правоохоронці запропонували чоловікам проїхати для складання адміністративних матеріалів до відділу поліції. Однак уже у службовому автомобілі один з дебоширів, 24-річний місцевий житель, почав зухвало себе поводити та умисно травмував поліцейського, який сидів поруч. Відповідно до висновків експертів, тілесні ушкодження, спричинені правоохоронцю, належать до категорії легких.


Відтак слідчі повідомили чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. А днями обвинувальний акт скерований до суду для прийняття остаточного рішення.


За вчинене молодику може загрожувати покарання від обмеження волі строком до 5 років до позбавлення волі на такий же термін.

Вчора

Сторінки:
Нагору