КВІ
Четвер
25
04:38

​У Житомирі 26-річна жінка допомагала рецидивісту розповсюджувати амфетамін

На Житомирщині, працівники внутрішньої безпеки НПУ та слідчого управління поліції області викрили організовану групу, яка промишляла оборудками з амфетаміном. 30-річний раніше судимий мешканець Житомира залучив до кримінального бізнесу 26-річну знайому, довіривши їй роль розповсюджувача товару серед молоді. 32-річний житомирянин займався постачанням прекурсорів, замовляючи в Інтернет-мережі, та доставкою їх 33-річному «колезі», який готував наркопродукцію до вжитку.

З метою конспірації приміщень для виробництва психотропної речовини спільники облаштовували їх на території приватних домоволодінь чи гаражів, постійно змінюючи адреси лабораторій. Товар збували клієнтам оптовими та роздрібними партіями.


Правоохоронці провели оперативні закупки в учасників ОЗГ. Експертиза підтвердила, що придбана речовина – амфетамін. Тож після виготовлення чергової партії наркотику, зловмисників затримали «на гарячому». У фігурантів вилучено прекурсори, обладнання, ваги, готівку та чималу кількість готової до вжитку психотропної речовини.


За процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури одному учасникові злочинної групи слідчі поліції вручили підозру за пересилання прекурсорів та збут наркотиків, трьом іншим також інкриміновано пересилання прекурсорів, виготовлення, зберігання і збут наркотиків та утримання лабораторії у складі організованої злочинної групи. Головний фігурант наразі в слідчому ізоляторі, його спільники – під домашнім арештом.

Вчора

Сторінки:
Нагору