БЕР
П'ятниця
29
01:24

​У Житомирі багатодітній родині військового передали частину комунального приміщення для облаштування житла

Виконком погодив дозвіл на виготовлення ПКД нежитлового приміщення для багатодітної родини військового. Зазначеним проєктом рішення передбачено надання дозволу на виготовлення проєктно-кошторисної документації нежитлового приміщення, яке знаходиться в комунальній власності.

«Це частина адмінбудівлі, де раніше було комунальне підприємство «ВЖРЕП №13», зараз частина здається в оренду управляючій компанії «Полісся», а частину зазначеним проєктом рішення надаємо дозвіл громадянину міста Житомира, він учасник бойових дій, у його родині сталася біда: померла дружина. Сім’я - багатодітна, п’ятеро дітей, наймолодшій дитині - 3 місяці», - каже заступник начальника управління житлового господарства Андрій Оніщенко.


Житомирський міський голова Сергій Сухомлин звернувся до бізнесу: «Це офіцер нашого військового інституту, така трагедія сталася: п’ятеро дітей залишилося без мами. Вони винаймають квартиру, власного житла не мають, тому ми знайшли таку можливість віддати родині це приміщення. Прохання до бізнесу: допомогти родині, долучитися і підтримати нашого захисника».

Вчора

Сторінки:
Нагору