БЕР
Четвер
28
14:06

​У Житомирі бетонозмішувач зіштовхнувся із тролейбусом. Є травмовані

Водійка тролейбуса 15А та пасажир-підліток травмувалися внаслідок аварії у Житомирі. За словами медичного директора Житомирської міської лікарні №2 Віктора Помирляну, травмовану жінку після обстеження ушпилалили у травматологічне відділення лікарні. Стан її – середньої важкості. Дитину не госпіталізували.

Як повідомляє Суспільне Житомир, аварія сталася о 16.30 25-го березня на Корбутівському мосту. Бетонозмішувач зіштовхнувся із тролейбусом.


Керівник трамвайно-тролейбусним управління Андрій Нечуйвітер: "Тролейбус слідував за маршрутом 15а. Назустріч йому їхав бетонозмішувач, який виїхав на зустрічну смугу. Майже лобовий удар. Водійка у лікарні, травмувала живота. У тролейбусі їхали пасажири. Хлопчик їхав. Він упав. Їхав разом із мамою. Удар був дуже сильний. Жінку-водія затиснуло між сидінням та кермом".


Водій бетонозмішувача Антон: " Я нічого не можу вам розказати. Слава Богу, що всі живі. У машині рульова лопнула, і мене перекинуло. От і все. Більше нічого не можу сказати. Я шокований. Добре, що усі живі".


Пресофіцер патрульної поліції в області Ігор Іванюк: "25-го березня о 16:30 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду із потерпілими в результаті водій бетонозмішувача не дотримався безпечної швидкості. Внаслідок цього автомобіль перекинувся і зачепив тролейбус, який рухався у попутньому напрямку, двоє потерпілих. Зараз на місце прибувають слідчі по ДТП, які будуть оформляти відповідні документи".

Вчора

Сторінки:
Нагору