КВІ
Середа
24
04:00

​У Житомирі двоє людей намагалися стрибнути з пішохідного мосту

17 березня у Житомирі двоє людей намагалися стрибнути з пішохідного мосту в міському парку культури та відпочинку. Перший чоловік спробував покінчити з життям через сімейні обставини, другий розповів, що програв велику суму на ігрових автоматах.

Про це Суспільному розповіла пресофіцерка патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук. За її словами, перша спроба самогубства сталася о 16:09. Чоловіка вдалося заспокоїти та не дати стрибнути з мосту.


"Чоловік заспокоївся та повідомив, що хотів вчинити самогубство через сімейні обставини. Щоб ситуація у подальшому не повторилася, на місце події викликали бригаду швидкої медичної допомоги", – розповіла Тетяна Носадчук.


Друга спроба самогубства сталася о 21:59. Стрибнути з мосту хотів чоловік, віком приблизно 32 роки.


"Чоловік намагався покінчити життя самогубством, стрибнувши з мосту, – розповідає Тетяна Носадчук, – тому що програв велику суму грошей на ігрових автоматах".


Поліцейські та перехожі змогли вмовити чоловіка не стрибати з мосту.


У коментарі Суспільному пресофіцерка патрульної поліції Тетяна Носадчук підтвердила інформацію, що до поліції надійшло повідомлення про те, що вдень 18 березня з мосту біля залізничного вокзалу намагається стрибнути жінка. На місце події виїхали патрульні.


Факт спроби самогубства не підтвердився.


"Прибувши за вказаною адресою, факт спроби самогубства не підтвердився, – розповіла пресофіцерка Тетяна Носадчук. – На місці події виявили жінку в стані алкогольного сп'яніння, яка намагалася перелізти через перила, щоб спуститися до залізничного вокзалу".


За інформацією патрульних, наміру здійснити самогубство в жінки не було.


Комунальне підприємство "Міський інформаційний центр" Житомирської міської ради опублікувало відео першої спроби самогубства, яка відбулася 17 березня близько 16 години.

Вчора

Сторінки:
Нагору