БЕР
П'ятниця
29
00:38

​У Житомирі фура збила електроопору та перекинулася – рух тролейбусів по Чуднівському мосту призупинено

31 січня у Житомирі фура збила електроопору – рух тролейбусів по Чуднівському мосту призупинено. Інформацію про це на своїй сторінці в мережі Instagram розмістило управління транспорту і зв'язку Житомирської міської ради.

У коментарі Суспільному речниця Патрульної поліції Житомирщини Тетяна Носадчук розповіла, що подія трапилася близько другої години ночі. За її словами, вантажівка марки "MAN" перекинулася і стала на колеса, у автівки відірвався кузов. У результаті ДТП вантажівка збила одну з електроопор на мосту. Рух транспорту перекривали.


Заступник начальника управління транспорту і зв'язку Житомирської міської ради Микола Єрмаков о 9.40 телефоном розповів Суспільному, що наразі тривають роботи з ліквідації наслідків аварії.


"Наша служба в трамвайно-тролейбусному управлінні повідомила, що там була аварія, в результаті чого збили опору контактної мережі. Рух тролейбусів по мосту було призупинено. Зараз фуру витягують і ТТУ приступає до відновлення опори. Обіцяють, що година-дві і буде відновлено рух тролейбусу №15", – каже Микола Єрмаков.

Вчора

Сторінки:
Нагору