КВІ
Четвер
25
13:05

​У Житомирі молодик розбив вхідні двері та обікрав магазин

Житомирські оперативники затримали причетного до крадіжки з магазину

26 липня правоохоронці викрили 37-річного жителя Оліївської громади у крадіжці товарів з магазину. Чоловік потрапив усередину, пошкодивши двері торговельного закладу. Нині підозрюваного затримано. За вчинене молодику загрожує ув’язнення.


На світанку 26 липня до поліції звернувся власник продуктового магазину у середмісті. Чоловік розповів, що, прийшовши до торговельного закладу, побачив пошкоджені вхідні двері. Усередині був безлад, а з полиць зник алкоголь, цигарки та продукти.


На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції. Правоохоронці задокументували усі обставини діяння, переглянули записи камер відеонагляду та вилучили наявну слідову інформацію. Оперативники кримінальної поліції провели низку розшукових заходів та на одній з вулиць неподалік магазину виявили чоловіка, зовні схожого на зафіксованого відеоспостерженням. У нього при собі правоохоронці виявили викрадені товари.


37-річний житель Оліївської громади у вчиненому зізнався. Крадіжку чужого майна чоловік пояснив своїм нетверезим станом та нагальною потребою в алкоголі.


Слідчі Житомирського районного управління поліції затримали молодика у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України та повідомили йому про підозру у вчиненні крадіжки (ч. 4 ст. 185 ККУ). Відповідно до чинного законодавства за таємне викрадення майна, учинене в умовах воєнного стану, винній особі може загрожувати позбавлення волі терміном від 5 до 8 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору