КВІ
Четвер
25
18:35

​У Житомирі на балконі квартири сталася пожежа

12 травня о 13:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку в м. Житомир. Про це рятувальників сповістили сусіди, які відчули їдкий запах диму в своїй оселі.

По прибуттю вогнеборців до місця виклику з’ясувалось, що пожежа виникла на балконі помешкання, що на п’ятому поверсі. Звідти виходив густий дим. Провівши розвідку всередині житла, вони встановили, що горять речі домашнього вжитку на балконі. Через сильне задимлення рятувальникам довелось застосовувати апарати на стисненому повітрі для захисту органів дихання та зору.


Силами бійців ДСНС вже через 35 хвилин пожежу вдалося ліквідувати. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити 3 кв. м домашнього майна на балконі. Подальшого розповсюдження полум’я за межі балкону вогнеборці не допустили.


Попередньо встановлено, що причиною пожежі стала необережність під час куріння. А за словами господаря, що він дійсно курив того дня на балконі цигарки. З вищих же поверхів недопалок залетіти не міг, тому що квартира знаходиться на останньому поверсі.

Сторінки:
Нагору