БЕР
Четвер
28
21:23

​У Житомирі на вулиці Велика Бердичівська п'яний пасажир Toyota камнем розбив поліцейський автомобіль. ВІДЕО

Патрульні склали адмінматеріали на водійку, що кермувала напідпитку, а щодо пасажира відкрито кримінальне провадження

08 січня вночі на вулиці Велика Бердичівська за порушення правил дорожнього руху патрульні поліцейські зупинили автомобіль Toyota.


Під час перевірки документів інспектори помітили у кермувальниці ознаки алкогольного сп'яніння. Водійка погодилась пройти освідування на визначення стану алкогольного сп'яніння за допомогою приладу Драгер на місці у присутності двох свідків. Результат позитивний.


Під час оформлення адміністративних матеріалів пасажир автомобіля Toyota, який перебував з ознаками алкогольного сп'яніння, раптово кинув камінь у напрямку службового автомобіля та пошкодив лобове скло. Патрульні затримали чоловіка та викликали на місце слідчо-оперативну групу.


На водійку автомобіля Toyota патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування у стані алкогольного сп'яніння) та винесли постанову за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами) КУпАП.


На 67-річного пасажира слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) ККУ. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді п'яти років обмеження волі.


Сторінки:
Нагору