БЕР
П'ятниця
29
04:37

​У Житомирі на вулиці Вільський Шлях водійка «Chevrolet Aveo» врізалася у дерево. ФОТО

Дорожньо-транспортна пригода сталася 21 вересня близько 7:40 на вул. Вільський Шлях в обласному центрі. У результаті ДТП травми отримали двоє дітей.

Попередньо, водійка автомобіля «Chevrolet Aveo», 37-річна жителька с. Кам’янки Оліївської громади, рухаючись вулицею, не впоралася з керуванням, виїхала на узбіччя, де здійснила зіткнення з деревом.


У результаті ДТП травми отримав двоє пасажирів автомобіля, віком 7 та 10 років. Їх доставили до Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні. Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події.



Шановні водії! Під час кермування суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки. Враховуйте погодні умови та стан дорожнього полотна. Адже у холодну пору року це один з основних факторів ризику потрапляння у ДТП.


Користуйтеся пасками безпеки, дітей перевозьте, використовуючи спеціальні пристосування, що допоможуть убезпечити їх від травмування.


Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. Пам’ятайте, що дозволена швидкість руху у населених пунктах – 50 км/год.

Вчора

Сторінки:
Нагору