БЕР
П'ятниця
29
16:01

​У Житомирі неподалік ломбарду пограбували чоловіка

Житомирські поліцейські викрили містянина у вуличному пограбуванні

Оперативники кримінальної поліції встановили причетність 29-річного житомирянина до правопорушення, учиненого у м. Житомирі. Як з’ясувалось, раніше неодноразово засуджений чоловік відібрав у місцевого жителя майно. Нині у рамках досудового розслідування триває з’ясування всіх обставин.


До Житомирського райуправління поліції звернувся 41-річний містянин, який розповів, що увечері неподалік ломбарду незнайомець, погрожуючи застосуванням сили, відібрав у нього мобільний телефон та два пакети з придбаними електроінструментами.


Встановлюючи обставини події, оперативники кримінальної поліції провели низку розшукових заходів, у тому числі й детально вивчили записи камер відеоспостереження, установлених неподалік. У результаті з’ясували, що до скоєння пограбування може бути причетний 29-річний місцевий житель. Поліцейські вилучили у нього речові докази.


Відомо, що чоловік вже неодноразово притягувався до відповідальності за скоєння кримінальних правопорушень майнового характеру.


Нині слідчі проводять необхідні процесуальні дії у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Відповідно до чинного законодавства відкрите викрадення чужого майна, поєднане з погрозою застосування насильства або вчинене повторно, карається позбавленням волі на строк від 4 до 6 років.

Сторінки:
Нагору